Tanulmányok külföldön?   Toronymagasan BIG BEN!
 

Legjobb Ár Garancia

 

NEM CSAK A MINŐSÉGET GARANTÁLJUK!
 TANULJON KÜLFÖLDÖN A LEGJOBB ÁRON!

 

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!
TANFOLYAMAINK VÁLASZTÉKÁNAK KIALAKÍTÁSA SORÁN NAGY FIGYELMET FORDÍTUNK ARRA, HOGY ÖN MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSOK KÖZÜL VÁLASZT- HASSON. GONDOSAN ELLENŐRIZZÜK ÁRAINKAT, HOGY TANFOLYAMAINKAT KEDVEZŐ ÁRON TUDJUK AJÁNLANI.                                                                  ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY ÖN A MINŐSÉG MELLETT AZ ÁRRAL IS BIZTOSAN ELÉGEDETT LEGYEN, A BIG BENNÉL MEGRENDELT OKTATÁSI PROGRAMOKRA ÁRGARANCIÁT BIZTOSÍTUNK.

MIT JELENT AZ ÁRGARANCIA?
GARANTÁLJUK, HOGY TANFOLYAMAINKAT PIACI VISZONYLATBAN A LEGJOBB ÁRON ÉRTÉKESÍTJÜK. ABBAN AZ ESETBEN, HA ÖN IGAZOLNI TUDJA HOGY A NÁLUNK MEGRENDELT TANFOLYAMOT MÁS OKTATÁSI SZERVEZŐ CÉGNÉL ALACSONYABB ÁRON SZEREZHETNÉ BE, AKKOR AZ ÁRKÜLÖNBÖZETET MEGPRÓBÁLJUK ELTÜNTETNI.

MIRE VONATKOZIK AZ ÁRGARANCIA?

AZ AKTUÁLIS KATALÓGUSUNKBAN SZEREPLŐ ÖSSZES TANFOLYAMRA ÉS ISKOLAÉV PROGRAMRA. EZENKÍVÜL SZÁMOS OLYAN OKTATÁSI INTÉZMÉNNYEL ÁLLUNK KAPCSOLATBAN, AMELYEK AJÁNLATAI HELYHIÁNY MIATT NEM KERÜLTEK BE KATALÓGUSAINKBA, ÍGY ÉRDEMES ÉRDEKLŐDNI JELENLEGI AJÁNLATAINK KÖZÖTT NEM SZEREPLŐ KURZUSOKRÓL IS.

HOGYAN MŰKÖDIK A LEGJOBB ÁR GARANCIA?
A LEGJOBB ÁR GARANCIÁT KÉRNI AZ ADOTT OKTATÁSI PROGRAMRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS ELŐTT, DE LEGKÉSŐBB A JELENTKEZÉSKOR (JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSEKOR) LEHET.
A LEGJOBB ÁR GARANCIA KÉRÉSÉHEZ MELLÉKELNI SZÜKSÉGES AZ ALACSONYABB ÁRON ÉRTÉKESÍTŐ OKTATÁSI CÉG AKTUÁLIS ÁRLISTÁJÁT, ÁRAJÁNLATÁT VAGY SAJTÓHIRDETÉSÉT.

A LEGJOBB ÁR GARANCIA CSAK A MEGRENDELNI KÍVÁNTTAL PONTOSAN MEGEGYEZŐ SZOLGÁLTATÁS (HELYSZÍN, ISKOLA, IDŐTARTAM, TANFOLYAMTÍPUS, SZÁLLÁS, ELLÁTÁS STB.) ESETÉN LEHETSÉGES. HA IGÉNYÉT A JELENTKEZÉS ELŐTT VAGY LEGKÉSŐBB A JELENTKEZÉSKOR BEJELENTI, ÚGY MÁR A JELENTKEZÉSKOR MEGKÖTÖTT SZERZŐDÉSÜNKBEN AZ ALACSONYABB ÁRRAL FOGUNK SZÁMOLNI. 

A LEGJOBB ÁR GARANCIÁVAL IGÉNYBE VETT TANFOLYAMOKRA AZ ÁLTALÁNOS JELENTKEZÉSI FELTÉTELEINK ÉRVÉNYESEK.


Nyitólap I Újdonságok, akciók I Hol találsz minket? I
  Legjobb Ár Garancia
 

 

BIG BEN Language Studies

Külföldi oktatási programok szakértője 1991 óta

Telefon: 06-1-318-5732, 0630-513-4247
E-mail